Beplantingsplan in ontwerp

Er zijn duizenden soorten planten in diverse groepen (bomen, heesters, vaste planten, coniferen, waterplanten). Welke soorten doen het in uw tuin en welke niet en welke kleurencombinatie is mooi? Wij houden rekening met de ligging van uw tuin in het tuinontwerp.

Ook met standplaats (zon of schaduw), hoogte, bloeitijd en kleur worden door ons meegenomen in het ontwerp. Het is mogelijk om bestaande planten te laten herschikken als hier de wens voor bestaat. De tuin hoeft niet vol gezet te worden met wintergroene planten, ook afstervende planten kunnen in de winter heel mooi zijn.

Tuinontwerp foto groot 1
Decoratieve foto tuinontwerp
Decoratie element 4
Tuinontwerp foto 2
Decoratie element 5
Tuinontwerp foto groot 2

Unieke tuinontwerpen

Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen in Waddinxveen, Gouda of Zoeteremeer bijvoorbeeld? Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen bij nieuwbouwprojecten zoals bijvoorbeeld de Triangel in Waddinxveen. Ook maken wij graag een tuinontwerp voor een bestaande tuin.

Onze hoveniers zijn ook beschikbaar voor bijkomende werkzaamheden zoals het plaatsen van schuttingen, het aanleggen van vijvers of het plaatsen van overkappingen, veranda’s, priëlen schuren. Wij kunnen uw tuinproject van A tot Z voor u uitvoeren met slechts één aanspreekpunt. Altijd een heldere en transparante communicatie. Neemt u voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Wat wij nog meer doen

DienstenCheck

Tuinontwerp

Persoonlijk tuinontwerp dat naadloos aansluit op uw smaak en de omgeving.

DienstenCheck

Tuinaanleg

Met onze hoveniers kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid in tuinaanleg

DienstenCheck

Schutting plaatsen

Privacy en stijl met op maat gemaakte schuttingen in verschillende materialen.

DienstenCheck

Tuinrenovatie

Complete tuinrenovatie, met oog voor duurzaamheid.

DienstenCheck

Overkapping tuin

Op maat gemaakte overkapping of buitenverblijf, afgestemd op de omgeving.

DienstenCheck

Oprit bestrating

Stijlvolle en duurzame bestrating van de oprit, aangelegd volgens ontwerp.

Vragen over tuinontwerpen

Wat houdt het proces van tuinontwerp in?

Het proces begint met het opstellen van een ontwerp op basis van uw specifieke eisen en wensen. Vervolgens wordt de tuin aangelegd met precisie en gebruikmakend van hoogwaardige materialen.

Hoe lang duurt het om een tuinontwerp te maken?

Het proces begint met een persoonlijk gesprek om uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin te bespreken, gevolgd door het opstellen van een ontwerp dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Kan ik wijzigingen aanbrengen in het ontwerp?

De tijd om een tuinontwerp te maken varieert afhankelijk van de grootte en complexiteit van de tuin, maar gemiddeld nemen we 2 tot 4 weken voor het voltooien van een ontwerp.

Zijn duurzame materialen en planten een optie voor mijn tuinontwerp?

Absoluut, wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en kunnen een ontwerp maken met gebruik van duurzame materialen en inheemse plantensoorten die bijdragen aan de biodiversiteit.

Wat zijn de kosten van een tuinontwerp?

De kosten voor een tuinontwerp zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin en de complexiteit van het ontwerp. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we een inschatting maken op basis van uw specifieke wensen.

Decoratieve foto voor FAQ tuinontwerp
Decoratie element 1