Banner afbeelding tuin met overkapping

Tuin met overkapping in Zoetermeer

Beschrijving

Deze sfeervolle tuin biedt een intieme avondbeleving met zijn zorgvuldig geplaatste verlichting die het gebied op subtiele wijze accentueert. De combinatie van warm hout voor de overkapping en moderne, grijze tegels creëert een harmonieuze overgang tussen comfort en stijl. Het kunstgras voegt een speelse toets van groen toe die zorgt voor levendigheid zonder het onderhoud van echt gras. De zwarte schutting en accessoires versterken het moderne, chique karakter van de tuin. Elk element, van de decoratieve ladder tegen de schutting tot de keurig geplaatste potten en het buitenmeubilair, draagt bij aan een ontspannen en gezellige atmosfeer die uitnodigt tot relaxen in de buitenlucht.

Sfeerimpressie

Tuin met overkapping in zoetermeer decoratief 5
Tuin met overkapping in zoetermeer decoratief 4
Tuin met overkapping in zoetermeer decoratief 3
Tuin met overkapping in zoetermeer decoratief 2

Interesse in een tuin zoals deze?

Janneau van Gils

Tuin met overkapping in zoetermeer decoratief 1
Tuin met overkapping in zoetermeer decoratief

Buitenverblijven en overkappingen

Wij ontwerpen en plaatsen een breed assortiment aan overkappingen, kapschuren, veranda’s en priëlen. Hiermee kunt u een verfraaiing van uw tuin bereiken. Standaard modellen of aan de hand van uw wensen volledig maatwerk leveren.
Maatwerk overkapping worden ontworpen door middel van een 3D ontwerp, afgestemd op uw behoeften en de plaatselijke omstandigheden. Hierin bieden wij een grote flexibiliteit, afwijkende maten en vormgevingen zijn altijd bespreekbaar en de productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor hanteren wij een goede prijs en heeft u altijd maar één aanspreekpunt.

Vrijblijvende offerte

Heb je interesse of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden je graag een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften.