Gazonaanleg met moderne schuur in zoetermeer banner foto

Gazon met moderne schuur in Zoetermeer

Beschrijving

In deze tuin is een weelderig gazon van kunstgras aangelegd dat een levendige groene kleur biedt en minimale onderhoudsvereisten met zich meebrengt. De naadloze integratie van de grijze bestrating biedt een praktische route naar de moderne schuur met grote, glazen schuifdeuren die een eigentijdse en luxe uitstraling geven. Het goed afgewerkte houten dek dat vermoedelijk toegang biedt tot een verzonken ruimte, zoals een jacuzzi of opslag, draagt bij aan de functionele en esthetische kwaliteiten van de tuin. De zwarte metalen omheining rondom de tuin creëert een stijlvol kader dat de tuin netjes afbakent en zorgt voor een modern contrast met het groen. Het geheel is mooi in evenwicht gebracht met de klassieke architectuur van het huis, wat een harmonieuze overgang van binnen naar buiten creëert.

Sfeerimpressie

Gazonaanleg met moderne schuur in zoetermeer decoratief 2
Gazonaanleg met moderne schuur in zoetermeer decoratief 4
Gazonaanleg met moderne schuur in zoetermeer decoratief 1
Gazonaanleg met moderne schuur in zoetermeer decoratief

Interesse in een tuin zoals deze?

Janneau van Gils

Gazonaanleg met moderne schuur in zoetermeer decoratief 3
Gazonaanleg met moderne schuur in zoetermeer decoratief 5

Buitenverblijven en overkappingen

Wij ontwerpen en plaatsen een breed assortiment aan overkappingen, kapschuren, veranda’s en priëlen. Hiermee kunt u een verfraaiing van uw tuin bereiken. Standaard modellen of aan de hand van uw wensen volledig maatwerk leveren.
Maatwerk overkapping worden ontworpen door middel van een 3D ontwerp, afgestemd op uw behoeften en de plaatselijke omstandigheden. Hierin bieden wij een grote flexibiliteit, afwijkende maten en vormgevingen zijn altijd bespreekbaar en de productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor hanteren wij een goede prijs en heeft u altijd maar één aanspreekpunt.

Vrijblijvende offerte

Heb je interesse of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden je graag een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften.