Tuinontwerp door hovenier

De kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos, om zo de drempel voor u om er eens een hovenier bij te halen, zo laag mogelijk te houden. Vrijblijvend kom ik bij u langs om uw project door te nemen. Of dit nu overdag is of ’s avonds, of misschien op zaterdag, alles is mogelijk. Voor het herstraten van een straatwerk of het aanleggen van een tuin, iedere klant krijgt dezelfde aandacht om zo tot een perfect eindresultaat te komen.

Aan de hand van mijn tips en ervaring kunnen we samen de te gebruiken materialen uitzoeken. U geeft aan wat uw smaak is en ik adviseer om tot een verantwoorde soortkeuze te komen. Er zijn 1001 soorten stenen in de handel, mijn advies hierin is vanzelfsprekend.

Foto team JvG
Decoratie element 4
301790290 495565195904900 6022338055178857549 n
Decoratie element 5

JvG Infra

JvG Infra is een dochteronderneming van JvG Bestratingen en heeft ruime ervaring met het aanbrengen van alle soorten bestrating. Het aanbrengen van bestratingen wordt ook uitgevoerd voor grote aannemers, overheden particulieren. JvG is een betrouwbare partner is voor het uitvoeren van alle wensen op het gebied van bestratingen.

Werkzaamheden in de groot bestrating is bijvoorbeeld het aanleggen van de bestrating van bedrijven terreinen, stoepen en midden straten. Of voor renovatie of herbestrating van terreinen, klein rioolwerk zoals huisaansluitingen, kolken en hemelwater afvoeren kunt u aan JvG Infra overlaten. Meer informatie over JvG Infra.

Onze specialisaties

DienstenCheck

Tuinontwerp

Persoonlijk tuinontwerp dat naadloos aansluit op uw smaak en de omgeving.

DienstenCheck

Tuinaanleg

Met onze hoveniers kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid in tuinaanleg

DienstenCheck

Schutting plaatsen

Privacy en stijl met op maat gemaakte schuttingen in verschillende materialen.

DienstenCheck

Tuinrenovatie

Complete tuinrenovatie, met oog voor duurzaamheid.

DienstenCheck

Overkapping tuin

Op maat gemaakte overkapping of buitenverblijf, afgestemd op de omgeving.

DienstenCheck

Oprit bestrating

Stijlvolle en duurzame bestrating van de oprit, aangelegd volgens ontwerp.