Tuin laten aanleggen

Wilt u een nieuwe tuin in Waddinxveen, maar u heeft niet de kennis om dit zelf te doen? Bij JVG Bestratingen staan we voor u klaar om met precisie de schop in de grond te zetten. Van perfect aangelegde strakke gazons tot complexe bouwkundige constructies, wij verzorgen de complete tuinaanleg van A tot Z, precies naar uw wens.

Wij gebruiken alleen de beste materialen en leveren een tuin af waar u lange tijd plezier aan zult beleven. Uw tuin gaat weer jaren mee. Met ruim 14 jaar ervaring in tuinaanleg en bestrating zorgt JVG Bestratingen in Waddinxveen ervoor dat uw tuin een ware transformatie ondergaat.

Hovenier in Waddinxveen
triangel tuin
Decoratie element 4
tuinaanleg nieuwbouw
Decoratie element 5
tuin aan laten leggen

Tuinaanleg nieuwbouw woning

Bij het ontwerpen en aanleggen van een tuin in een nieuwbouwwijk zoals bijvoorbeeld De Triangel in Waddinxveen, draait het om het creëren van een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aangenaam is.

De hoveniers van JvG Bestratingen begrijpen dat elke tuin uniek is en werken nauw samen met u om een buitenruimte te ontwikkelen die past bij uw levensstijl en de architectuur van het huis.

Andere specialisaties

DienstenCheck

Tuinontwerp

Persoonlijk tuinontwerp dat naadloos aansluit op uw smaak en de omgeving.

DienstenCheck

Tuinaanleg

Met onze hoveniers kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid in tuinaanleg

DienstenCheck

Schutting plaatsen

Privacy en stijl met op maat gemaakte schuttingen in verschillende materialen.

DienstenCheck

Tuinrenovatie

Complete tuinrenovatie, met oog voor duurzaamheid.

DienstenCheck

Overkapping tuin

Op maat gemaakte overkapping of buitenverblijf, afgestemd op de omgeving.

DienstenCheck

Oprit bestrating

Stijlvolle en duurzame bestrating van de oprit, aangelegd volgens ontwerp.

Vragen over tuinaanleg

Hoe gaat het proces van tuinaanleg in zijn werk?

Het proces begint met het opstellen van een ontwerp op basis van uw specifieke eisen en wensen. Vervolgens wordt de tuin aangelegd met precisie en gebruikmakend van hoogwaardige materialen.

Hoe lang duurt het bij jullie om een tuin aan te leggen?

De duur van de tuinaanleg is afhankelijk van de omvang en complexiteit van het tuinontwerp. We geven een schatting na het bespreken van uw specifieke wensen.

Op welke manier zorgt JvG Bestratingen voor een duurzame en milieuvriendelijke tuin?

Bij de aanleg van een duurzame tuin gebruiken wij zoveel mogelijk planten die van nature in de regio groeien. Dit helpt ook bijen en vlinders die van deze planten houden.

Kunnen bestaande planten en structuren worden geïntegreerd in het nieuwe tuinontwerp?

Het is mogelijk om bestaande planten en tuinelementen integreren in het nieuwe ontwerp, afhankelijk van hun conditie en geschiktheid voor het nieuwe ontwerp.

Hoe wordt de prijs van een tuinaanlegproject bepaald?

De prijs wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de grootte van de tuin, de gebruikte materialen, en de complexiteit van het ontwerp. We verstrekken een nauwkeurige offerte na het bespreken van uw project. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat zijn de onderhoudsadviezen na de aanleg van de tuin?

Het is belangrijk regelmatig te snoeien, bemesten, en onkruid te verwijderen om planten gezond te houden. Daarnaast moet de grond vochtig gehouden worden, zonder dat er wateroverlast ontstaat. Controleer ook regelmatig de staat van paden en terrassen en maak deze vrij van mos en algen.

Decoratiefoto FAQ
Decoratie element 1