Nieuw gazon en oprit in Zevenhuizen decoratieve banner

Nieuw gazon en oprit in Zoetermeer

Beschrijving

Deze fris aangelegde tuin benadrukt een naadloze aansluiting op het moderne huis met zijn goed onderhouden gazon dat een natuurlijke en levendige uitstraling biedt. De oprit aan de voorzijde van het huis is kunstzinnig vormgegeven met grote, rechthoekige stenen tegels die in een patroon zijn gelegd, waardoor een pad ontstaat dat zowel functioneel als esthetisch is. De heldere lijnen van de tegels contrasteren mooi met het zachte gazon en leiden het oog naar de ingang van de woning. De toegevoegde vierkante bloembedden aan de zijkanten van de oprit breken de openheid van het gazon op en geven ruimte voor groen en bloei. Aan de rand van het gazon, als een kenmerkend element, ligt een trampoline die verzonken is om veiligheid en esthetiek te waarborgen, waardoor het een kindvriendelijke tuin is die ook aan design doet denken.

Sfeerimpressie

Nieuw gazon en oprit in Zevenhuizen decoratief 5
Nieuw gazon en oprit in Zevenhuizen decoratief 4
Nieuw gazon en oprit in Zevenhuizen decoratief 1
Nieuw gazon en oprit in Zevenhuizen decoratief 3

Interesse in een tuin zoals deze?

Janneau van Gils

Nieuw gazon en oprit in Zevenhuizen decoratief
Nieuw gazon en oprit in Zevenhuizen decoratief 2

Oprit aanleggen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van opritten die zowel functioneel als esthetisch zijn. Of u nu op zoek bent naar een klassieke klinkerbestrating of een moderne grindoprit, wij zorgen ervoor dat de entree van uw huis een stijlvolle uitstraling krijgt. Elke oprit wordt op maat gemaakt, passend bij uw persoonlijke stijl en de specifieke kenmerken van uw perceel. Met behulp van hoogwaardige materialen en nauwkeurige plaatsingstechnieken garanderen wij een duurzaam en prachtig resultaat. Maatwerk is onze standaard, waarbij afwijkende afmetingen en bijzondere ontwerpen altijd mogelijk zijn. Wij beheren het gehele proces in eigen huis, wat resulteert in een scherpe prijsstelling en het gemak van slechts één contactpunt voor al uw vragen en wensen.

Vrijblijvende offerte

Heb je interesse of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden je graag een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften.