Aanleg nieuwe tuin boskoop banner

Aanleg nieuwe tuin in Boskoop

Beschrijving

Deze tuin combineert diverse texturen en kleuren voor een levendige en uitnodigende ruimte. Het gazon van kunstgras introduceert een altijd groen en onderhoudsarm element, terwijl de omliggende natuurlijke planten en struiken voor een organisch contrast zorgen. De lichtgrijze bestrating leidt via een geometrisch pad naar de achtertuin, wat zorgt voor een modern en toegankelijk pad. De zwarte randen langs het pad en de plantenbedden benadrukken de nette en strakke lijnen van het ontwerp. Het aangezicht wordt verder verfraaid door de hoge privacyhaag en de uitgesproken vormen van de gesnoeide bomen, die een gevoel van structuur en volwassenheid aan de tuin geven. Achterin is er een hoger gelegen dek met een zwembad, wat een luxe en ontspannende sfeer toevoegt aan het geheel.

Sfeerimpressie

Aanleg nieuwe tuin boskoop decoratief
Aanleg nieuwe tuin boskoop decoratief 3
Aanleg nieuwe tuin boskoop decoratief 1
Aanleg nieuwe tuin boskoop decoratief 2

Interesse in een tuin zoals deze?

Janneau van Gils

Tuinaanleg

Een tuin aanleggen is een duurzame investering. De aanleg van een tuin kan van toepassing zijn op een nieuwe tuin, maar JvG Bestrating en Tuinaanleg uit Waddinxveen verzorgt ook de complete renovatie van uw bestaande tuin of alleen het plaatsen van nieuwe elementen in een bestaande tuin. Het aanleggen van een tuin wordt meestal gerealiseerd volgens het ontwerp/schets die wij aan de hand van uw eisen en wensen geheel op maat samenstellen.

Vrijblijvende offerte

Heb je interesse of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden je graag een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften.