Betegelde tuin in Rijswijk

Beschrijving

Deze stedelijke tuin is aangelegd met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek, waarbij natuurlijke en moderne elementen zijn samengebracht. De beige keramische tegels op de grond creëren een schone, onderhoudsvriendelijke ruimte die natuurlijk licht weerspiegelt. Tegenover de strakke tegels staat een verhoogd plantenbed met een rijke houttint, dat zorgt voor een natuurlijke sfeer en ruimte biedt voor zowel sierplanten als kruiden of groenten. Het gebruik van horizontale lamellen in de houten schuttingen en het trapontwerp draagt bij aan een gevoel van ruimtelijkheid en biedt privacy zonder de tuin afgesloten te doen voelen. De combinatie van levendige planten en strakke lijnen resulteert in een tuin die zowel uitnodigend is voor ontspanning als geschikt voor sociale gelegenheden.

Sfeerimpressie

betegelde tuin rijswijk decoratief

Interesse in een tuin zoals deze?

Janneau van Gils

Tuinontwerp op maat

Het tuinontwerp is de basis van een tuin. Zoekt u naar een tuinontwerp op maat? Vele woningen, maar ook bedrijven en organisaties genieten iedere dag van de tuinen die JvG Bestratingen en Tuinaanleg opgeleverd heeft.
Bent u op zoek naar een passend tuinontwerp? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Vrijblijvende offerte

Heb je interesse of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden je graag een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften.