Moderne tuin in Zoeterwoude

Beschrijving

In deze modern aangelegde tuin zie je een strakke combinatie van antracietkleurige tegels met een gestructureerd oppervlak en een robuuste, zwarte pergola die een eigentijdse flair geeft. De keuze voor de koele grijstinten van de bestrating biedt een rustige basis en vormt een fraai contrast met de warme tinten van de bakstenen muren en de groene haag die voor privacy zorgt. De tegels zijn van een duurzaam, weerbestendig materiaal, waarschijnlijk keramiek of natuursteen, dat niet alleen stijlvol is maar ook onderhoudsvriendelijk. De pergola kan als een veelzijdig element dienen voor klimplanten of als frame voor outdoor gordijnen, wat de potentie heeft om deze ruimte om te toveren tot een sfeervolle loungeplek. Het minimalistische witte tafelblad met metalen onderstel accentueert de hedendaagse uitstraling van de tuin.

Sfeerimpressie

Interesse in een tuin zoals deze?

Janneau van Gils

Tuinaanleg

Een tuin aanleggen is een duurzame investering. De aanleg van een tuin kan van toepassing zijn op een nieuwe tuin, maar JvG Bestrating en Tuinaanleg uit Waddinxveen verzorgt ook de complete renovatie van uw bestaande tuin of alleen het plaatsen van nieuwe elementen in een bestaande tuin. Het aanleggen van een tuin wordt meestal gerealiseerd volgens het ontwerp/schets die wij aan de hand van uw eisen en wensen geheel op maat samenstellen.

Vrijblijvende offerte

Heb je interesse of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden je graag een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften.