Tuinrenovatie met vlonders en gazon

Beschrijving

Deze tuin is een toonbeeld van een doordachte landschapsindeling, waarbij het levendige groen van het gazon een frisse uitstraling biedt midden in de geometrische precisie van de houten schuttingen en het strakke terras. De grote, vierkante tegels vormen een praktische en stijlvolle patio die perfect is voor tuinmeubilair en sociale evenementen, terwijl het kunstgras een onderhoudsarme en het hele jaar door groene oplossing biedt. De verhoogde plantenbakken zijn strategisch geplaatst langs de rand en gevuld met een selectie van sierplanten en struiken, wat zorgt voor een visuele scheiding en een natuurlijke overgang naar de achterste tuin. De diversiteit aan plantensoorten in de bloembedden voegt textuur en kleur toe, terwijl de achterste schutting een gevoel van privacy versterkt zonder de tuin afgesloten te maken van de omgeving. Het resultaat is een evenwichtige en multifunctionele buitenruimte die even uitnodigend is voor activiteit als voor ontspanning.

Sfeerimpressie

Interesse in een tuin zoals deze?

Janneau van Gils

Schutting plaatsen

Op zoek naar privacy en stijl voor uw tuin? Wij zijn ervaren in het plaatsen van schuttingen die niet alleen uw buitenruimte afbakenen, maar deze ook verrijken. Van robuuste houten panelen tot moderne composiet schuttingen, wij leveren maatwerk dat perfect aansluit bij de stijl van uw tuin en woning. Onze schuttingen zijn ontworpen om te integreren met de natuurlijke omgeving en bieden een duurzame oplossing voor jarenlang plezier. Met onze persoonlijke benadering en aandacht voor detail zorgen wij voor een naadloze installatie, afgestemd op uw specifieke wensen en de unieke aspecten van uw terrein. Kies voor vakmanschap en geniet van een schutting die niet alleen beschutting biedt, maar ook als blikvanger dient.

Vrijblijvende offerte

Heb je interesse of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden je graag een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften.