Schuttingen Triangel Waddinxveen

Beschrijving

In deze nieuwbouwwijk in Waddinxveen is te zien hoe houten schuttingen een nieuwe dimensie toevoegen aan de buitenruimte. De natuurlijke kleur van het hout harmonieert met de traditionele uitstraling van de bakstenen huizen, en biedt een gevoel van warmte en privacy voor de bewoners. Het hout heeft een duurzame uitstraling en zorgt voor eenheid in de wijk, terwijl het toch elke tuin afbakent als een eigen domein. De zichtlijnen zijn zodanig ontworpen dat er een open gevoel blijft bestaan, met uitzicht op de weidse omgeving, wat de connectie met de natuurlijke omgeving benadrukt.

Sfeerimpressie

Interesse in een tuin zoals deze?

Janneau van Gils

Schutting plaatsen

Op zoek naar privacy en stijl voor uw tuin? Wij zijn ervaren in het plaatsen van schuttingen die niet alleen uw buitenruimte afbakenen, maar deze ook verrijken. Van robuuste houten panelen tot moderne composiet schuttingen, wij leveren maatwerk dat perfect aansluit bij de stijl van uw tuin en woning. Onze schuttingen zijn ontworpen om te integreren met de natuurlijke omgeving en bieden een duurzame oplossing voor jarenlang plezier. Met onze persoonlijke benadering en aandacht voor detail zorgen wij voor een naadloze installatie, afgestemd op uw specifieke wensen en de unieke aspecten van uw terrein. Kies voor vakmanschap en geniet van een schutting die niet alleen beschutting biedt, maar ook als blikvanger dient.

Vrijblijvende offerte

Heb je interesse of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden je graag een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften.