Volledige tuinrenovatie in Westergouwe

Beschrijving

In deze tuin komt een harmonieuze mix van traditioneel en modern design samen, wat resulteert in een uitnodigende buitenruimte. De zachte, groene grasmat contrasteert mooi met de grijze bestrating, waardoor er een balans is tussen bestrating en beplanting. Het gras zorgt voor een natuurlijk element en een speelplek voor kinderen of huisdieren, terwijl de paden en het terras een praktische loop- en zitruimte bieden. Het houten terras en de bijpassende oranje zitbank voegen een warme, natuurlijke toon toe en nodigen uit tot ontspanning. De bakstenen muren en houten balustrade rondom geven de tuin een afgesloten en privé gevoel. De planten in de grensperken zijn met zorg gekozen om structuur en kleur toe te voegen, terwijl de bodembedekkers onderhoudsarm zijn en voor continu groen zorgen.

Sfeerimpressie

Interesse in een tuin zoals deze?

Janneau van Gils

Oprit aanleggen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van opritten die zowel functioneel als esthetisch zijn. Of u nu op zoek bent naar een klassieke klinkerbestrating of een moderne grindoprit, wij zorgen ervoor dat de entree van uw huis een stijlvolle uitstraling krijgt. Elke oprit wordt op maat gemaakt, passend bij uw persoonlijke stijl en de specifieke kenmerken van uw perceel. Met behulp van hoogwaardige materialen en nauwkeurige plaatsingstechnieken garanderen wij een duurzaam en prachtig resultaat. Maatwerk is onze standaard, waarbij afwijkende afmetingen en bijzondere ontwerpen altijd mogelijk zijn. Wij beheren het gehele proces in eigen huis, wat resulteert in een scherpe prijsstelling en het gemak van slechts één contactpunt voor al uw vragen en wensen.

Vrijblijvende offerte

Heb je interesse of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden je graag een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften.