Schotse eiken tuintegels in Boskoop

Beschrijving

In deze tuin hebben we gebruikt gemaakt van MBI Schots eiken tuintegels, wat je tuin gelijk een natuurlijke uitstraling geeft!

Als je kiest voor deze Schots eiken tuintegels krijg je daar de volgende voordelen bij:

  • Deze tegels worden niet glad, omdat het keramisch is
  • Deze tegels worden niet groen
  • Het is een stuk goedkoper dan een houten vlonder

Sfeerimpressie

Interesse in een tuin zoals deze?

Janneau van Gils

Schutting plaatsen

Op zoek naar privacy en stijl voor uw tuin? Wij zijn ervaren in het plaatsen van schuttingen die niet alleen uw buitenruimte afbakenen, maar deze ook verrijken. Van robuuste houten panelen tot moderne composiet schuttingen, wij leveren maatwerk dat perfect aansluit bij de stijl van uw tuin en woning. Onze schuttingen zijn ontworpen om te integreren met de natuurlijke omgeving en bieden een duurzame oplossing voor jarenlang plezier. Met onze persoonlijke benadering en aandacht voor detail zorgen wij voor een naadloze installatie, afgestemd op uw specifieke wensen en de unieke aspecten van uw terrein. Kies voor vakmanschap en geniet van een schutting die niet alleen beschutting biedt, maar ook als blikvanger dient.

Vrijblijvende offerte

Heb je interesse of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden je graag een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften.